Vietnamesiske ruller med laks
Ingredienser til vietnamesiske ruller med laks
(3 pers.)
100 g glasnudler
300 g laksefilét
1 spsk. limesaft
1 spsk. oystersauce
2 gulerødder
1 agurker
1 peberfrugt
1 bdt. forårsløg
10 stk. rispapir (fås i supermarkeder el. hos asiatiske købmænd)
1 dl sød chilisauce (vil du lave din egen chilisauce, så hent opskriften her)
Fremgangsmåde til vietnamesiske ruller med laks
Hæld kogende vand over nudlerne og lad dem trækker 5 min. Steg laksen i smørret 3 min. på hver side, bræk den i mindre stykker og bland den med limesaft og oystersauce.
Skyl grønsagerne og skær dem i tynde strimler. Læg rispapiret i varmt vand, et ark ad gangen, i et par sek. og fyld dem med grønsager, laks og nudler. Rul rispapiret omkring og servér med chilisaucen som dyppelse og evt. en grøn salat.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Sød chilisauce
Kokossuppe med rejer og chili
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)