(2 pers.)
35 min.
300 g hakket svinekød
2 skiver ost
2 skiver bacon
50 g flødeost
1 dl bouillon
1 spsk. grønne peberkorn i lage
Salt
Citronsaft
Tilbehør
Kogte kartofler og dampede gulerødder
Form kødet til 4 flade bøffer og læg dem sammen to og to med en skive ost imellem. Tryk kanterne sammen og bind bacon omkring. Steg bøfferne ved jævn varme i 5 min. på hver side. Pisk flødeost og bouillon sammen og bring det i kog under omrøring. Tilsæt peberkornene og lad dem simre i 5 min. Smag til med salt og citronsaft og server med kogte kartofler og dampede gulerødder.
Madopskrift: Kristina Marckmann
FESTLIGE KAGER OG DESSERTER
Med Decomax kan du sprøjte lagkager op, lave macaroons og dekorere cupcakes uden brug af sprøjtepose.
Køb pennen i shoppen for 199 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Minibøffer i pakke
Bankekød
Oksegryde med øl og rødder
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)