![](https://imgix.familiejournal.dk/media/856bf97722bb46cf85bb55c3b27df8ed.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(12 pers.)
4 spsk. tørrede rørhatte (6-7 g)
2 pasteuriserede æggeblommer
1 tsk. dijonsennep
½ tsk. salt
2 tsk. citronsaft
2½ dl rapsolie
2 spsk. fromage frais el. ymer
Tilbehør
Gulerodsstave
Slik- eller snapærter
Miks de tørrede svampe meget fint med en blenderstav. Pisk æggeblommer, sennep, salt og citron. Tilsæt olien lidt ad gangen under piskning. Rør fromage frais i og smag til med citron og salt. Stil dippen koldt, den kan evt. laves dagen før.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Tundip
Sesamkyllingesalat
Tomatsalsa
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)