Pasta med flødeasparges
150 g bacon i tern
500 g hvide asparges
1½ dl piskefløde
½ dl vand
1 knsp. salt
50 g spæde spinatblade
250 g frisk pasta
Sprødsteg baconternene og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Skræl aspargesene, skær den nederste centimeter af stilken fra og skær dem i mindre stykker. Kom asparges, fløde, vand og salt i en gryde og lad dem småsimre i 7 min. Skyl spinaten, vend den i aspargesene og lad den simre med i 1-2 min. Kog pastaen mør i letsaltet vand, hæld vandet fra og vend den sammen med aspargesene. Server retten drysset med baconternene og et stykke groft brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
EN NY KØKKENREVOLUTION
Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kartofler med laks i syrnet fløde
Kylling med asparges
Asparges med æg og kapers
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)