Kylling med asparges
800 g kyllingeunderlår
1 bdt. grønne asparges
Salt og peber
150 g god lufttørret skinke
1 spsk. olie
Udben kyllingelårene, skyl aspargesene og bræk den nederste del af. Krydr kyllingekødet med salt og peber og erstat kyllingebenene med asparges. Vikl en skive skinke om hvert kyllingelår og steg dem i olien på alle sider, til de er gennemstegte ca. 12-15 min. Servér med en god pastasalat og brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Grønne asparges
med rogncreme og
toast
Asparges-pasta-
salat
Fisketarteletter med
asparges og rejer
Aspargesdip med
ostekiks
Grønne asparges
med pocherede æg
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)