Hjemmesyltede ingefær
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/8416afd503504c77808dbe28a819082a.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
200 g ingefær
1 spsk. salt
1 dl risvinseddike
50 g sukker
Skræl ingefæren og skær den i meget tynde skiver evt. på et mandolinjern. Bland ingefærskiverne med salt og lad dem trække i 1 times tid. Skyl ingefærskiverne, dup dem tørre med et rent viskestykke og kom dem i et rengjort, skoldet glas. Kog eddike og sukker op og hæld den varme lage over ingefæren. Luk glasset til og opbevar det på køl.
Madopskrift: Kristina Marckmann
DAMP DINE RÅVARER
Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen for 249 kr.
Find flere opskrifter her...
Syltede rødbeder med estragon og løg
Pæremarmelade med gulerod og ingefær
Ingefærkager
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop