Pæremarmelade med gulerod og ingefær
800 g pærer
200 g gulerod
1 vaniljestang
1 usprøjtet lime
15 g frisk ingefær
250 g syltesukker
Skræl pærer og gulerødder og riv dem på den fine side af rivejernet. Kom pærer og gulerod i en gryde sammen med den flækkede vaniljestang samt saft og revet skal fra limen. Kog op og lad det småsimre ved svag varme 10 min. uden låg. Skræl ingefæren og riv den fint. Kom ingefær og syltesukker i gryden og kog i yderligere 4 min. uden låg. Tag gryden fra varmen, skum marmeladen og hæld den i skoldede glas.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Appelsin-ingefærmarmelade
Æble-jordbær marmelade
Morgenboller
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)