Sort og hvid fondant
(4-6 pers.)
125 g usaltet smør
200 g mørk chokolade
1-2 spsk. rom
2 æg, evt. pasteuriserede
2 æggeblommer, evt. pasteuriserede
50 g sukker
25 g hvedemel
120 g hvid chokolade
Tilbehør
Lidt frugt og vaniljeis
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Smelt smør, chokolade og rom over vandbad. Afkøl helt. Pisk æg og æggeblommer med sukker til en luftig masse (ca. 8 min.). Fold den helt afkølede chokolademasse i. Sigt melet over og fold det forsigtigt ind i massen. Smør 4 ovnfaste, gerne slip let-, portionsskåle grundigt og fyld dem halvt op. Læg en blok hvid chokolade i midten. Fyld op med dej. Bag dem ved 180° i 12 min. Tag dem ud og lad dem afkøle et par min., inden de vendes ud. Serveres straks med lidt friske bær og evt. vaniljeis
Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Uhm! Chokolade...
Kylling med rødbeder
i chokoladedressing
Chokolade brûlée
med saltet karamel
Chokolade-dessert-
kage
Frugtsalat med hvid
chokolade og lakrids-
sovs
Bønnegryde med
chili og chokolade
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)