(3 pers.)
20 min. + 30 min. på køl
½ l vand
125 g salt
1 tsk. sukker
4 peberkorn
500 g laksefilet
1 dl vand
4 skiver lime
500 g frisk spinat
1½ dl piskefløde
1 spsk. mel
½ tsk. muskat
Salt og peber
Tilbehør
Kogte kartofler med hakket persille
Kog vand, salt, sukker og peberkorn op og lad lagen afkøle lidt. Læg laksefileten i saltlagen og lad den trække 30 min. på køl. Læg laksefileten i et ovnfast fad, læg limeskiverne over og damp laksen i 6 min. Hak spinaten, kom den i en gryde sammen med fløden og lad det koge op. Rør melet ud i lidt vand og jævn spinaten. Smag til med muskat, salt og peber og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
JEG ELSKER MORMORMAD
Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her
Find flere opskrifter her...
Laksetærte med basilikum
Fiskelasagne
Ørred med spidskål og brøndkarsesovs
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)