Forårssalat med røget torskerogn
(3 pers.)
150 g røget torskerogn
1 bdt. radiser
1 bdt. forårsløg
2 æbler
75 g babyspinat
1 spsk. limesaft
2 tsk. honning
1 spsk. grov fiskesennep
1 knsp. peber
2 spsk. stenbiderrogn
Skær torskerognen i mundrette bidder. Rens radiser og forårsløg, skær forårsløgene i skiver og æblerne i tern. Skyl spinaten og lad den afdryppe i en sigte. Bland spinaten med radiser, forårsløg og æbletern. Rør limesaften med honning, sennep og peber og hæld den over salaten. Læg torskerognen over salaten, pynt med stenbiderrogn og server med ristede rugbrødsskiver.
Madopskrift: Kristina Marckmann
SØDE HJERTEMUFFINS TIL VALENTINSDAG
De pink muffinforme er fremstillet i 100% silikone, hvis egenskaber forhindrer, at dejen, isen osv sidder fast. Formene kan købes for 99 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her..
Rødbedesalat
Grønkålssalat med æble og bacon
Rødløgskompot med æble
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)