Opskrifter
Hjemmelavet karrypasta
Fredag, 6. august 2010af Redaktion
Rist en spiseske af karryen af sammen med kød og grønsager, så er den helt rigtige krydring stort set på plads
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/d483756d68864d76a4b792ce2eb261e3.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
4 røde chili
2 løg
6 peberkorn
2 tsk. spidskommen
1 spsk. korianderpulver
2 spsk. frisk koriander
1 tsk. salt
1 stilk citrongræs
3 fed hvidløg
2 tsk. rejepasta
1 spsk. olie
4 cm frisk gurkemejerod
TIP
- Pastaen her er rigtig god til thai-inspirerede gryderetter
- Rist en spiseske af karryen af sammen med kød og grønsager, så er den helt rigtige krydring stort set på plads
Fyld alle ingredienser i en blender.
Blend til en glat masse.
Stop af og til og pres ingredienserne ned til bladene.
Tilsæt om nødvendigt lidt vand eller olie.
Madopskrift: Krisina Marckmann
Lav også...
Oliemarineret peber med ost
Krydderurteolie
Italienskinspireret kryddersalt