Salat med stegte æbler og gedeost
(6 pers.)
1 romainesalat
50 g pinjekerner
½ dl olivenolie
Salt og peber
1 tsk. dijonsennep
2 spsk. lys vineddike/æbleeddike
2 æbler
1 lille rulle gedeost
Tilbehør
Flute
Skyl salaten og dup den tør. Rist pinjekerner i lidt af olien og lad dem afkøle. Pisk resten af olien med salt, peber, sennep og eddike og vend salaten heri. Læg salat på et fad eller på tallerkner og hæld pinjekerner over. Skær æblet i ringe og fjern midten med kernehuset. Læg en skive gedeost på hver ring og sæt i ovnen under grill i ca. 10 min., til osten er gylden. Læg dem over salaten, når de lige er afkølet ganske let.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Laksesalat
Fasansalat med nødder
Lun salat med flere slags muslinger