(6 pers.)
1 lille melon
6 skiver prosciutto (tør, italiensk skinke)
50 g parmesan
1 stor håndfuld rucola
50 g pinjekerner
4 tsk. jomfru olivenolie
2-3 tsk. balsamico eddike
Salt og peber
Halver melonen og grav kernerne ud, skær den i både og fjern skrællen. Fordel prosciuttoskiverne over melonbådene. Høvl parmesanen fint og drys den over melonbådene sammen med rucola. Rist pinjekernerne på en tør stegepande og drys dem over melonen. Krydr med olie, balsamico, salt og peber.
Tip: Kan forberedes inden gæsterne kommer, men vent med at komme marinaden over.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Inviter på påskemiddag...
Cheesecake med
mangocreme og
mandler
Du kan finde masser af spændende retter til påsken her...
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)