(Ca. 60 stk.)
50 g svinefedt og 50 g smør el. 100 g smør
200 g mel
½ tsk. hjortetaksalt
50 g sukker
1 æg
Glasur
75 g flormelis
Ca. 2 spsk. Vand
2 tsk. rom
Smuldr svinefedt, smør og mel. Bland mel og hjortetaksalt og tilsæt det sammen med sukker og æg. Læg dejen køligt et par timer. Rul den tyndt ud med kagerulle og skær den i ruder. Læg dem på plade med bagepapir, og bag dem ca. 8 min. ved 200° på midterrillen.
Rør glasuren sammen og smør den på kagerne, inden de er helt kolde.
Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Appelsinstænger
Tranebærbolde
Kanelstænger og oldemors brune kager
Find masser af hjemmebag og julekonfekt her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)