Chokoladekage med flødeskum
(Ca. 24 stk.)
300 g smør
6 æg
7 dl sukker
1 nip salt
4½ dl hvedemel
1½ dl kakao
1 spsk. vaniljesukker
Pynt
3 dl piskefløde
Jordbær
Hindbær
Blåbær
Evt. mynteblade
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Smelt smørret og afkøl det. Pisk æg og sukker til en let og luftig æggesnaps. Bland mel, salt, kakao og vaniljesukker i. Vend det forsigtigt i æggene sammen med smørret. Kom dejen i en papirbeklædt form på ca. 28 x 35 cm. Bag kagen ved 175° i ca. 40 min. Afkøl kagen.
Skær kagen ud i firkanter og pynt med flødeskum og bær.
Bageopskrift: Aase Dotterud
Fristende chokoladekager...
Chokoladekage med
øl og blåbær
Appelsin- og choko-
ladekage
Chokoladekage med
blød creme og tør-
rede jordbær
Rødbede-chokolade-
kage
Chokoladekage med
flydende kerne
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)