Rødbede-chokoladekage
4 æg (el. 3 store)
300 g sukker
200 g fintreven rå rødbede
150 g smør
100 g hvedemel
2 spsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
4 - 6 spsk. kakao
100 g chokolade
Pisk æg og sukker sammen. Smelt smørret, men heller ikke mere. Hak chokoladen, skræl og riv rødbederne fint. I ægge/sukkermassen blandes mel, vaniljesukker, bagepulver, kakao, rødbede og chokolade. Til sidst røres det smeltede smør i. Hæld dejen i en form på ca. 25 x 35 cm, der er foret med bagepapir, og bag ca. 40 min. ved 170°.
Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Flere gode kager...
Nemme blåbærkager
Radiokage
Chokolade kastanie-drømme
10 superlækre chokoladekager - find din favorit