Krydder-rødbeder
Ingredienser til krydder-rødbeder
1 kg rødbeder
Eddikelage
4 dl eddike
1 dl æbleeddike
300 g sukker
½ spsk. hel, gul sennep
3-4 kviste timian
6 hele allehånde eller sort peber
Fremgangsmåde til krydder-rødbeder
Kog rødbederne møre i letsaltet vand på ca. ¾ time. Hæld vandet fra og skyl rødbederne med koldt vand. Gnid skindet af, brug engangshandsker, hvis du vil skåne hænderne for farve, og skær rødbederne i skiver. Læg dem i et skoldet glas. Kog eddikelagen sammen og hæld den over rødbederne. Luk glasset og lad rødbederne trække 1-2 uger.
Madopskrift: Anne SKovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Asier og sennepspickles
Råsyltede dildagurker
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)