Kylling i karry med mandelris
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/2305ff1cdeb24c7fae7682d89c706752.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(4 pers)
20 min.
500 g kyllingefilet
2 spsk. olie
1 ½ spsk. karry
1 hakket løg
½ hvidkålshoved
2 gode madæbler
2 dl hønsebouillon
1 dl tørret tranebær
Salt og peber
2 dl jasminris
4 dl vand
1 tsk. salt
2 spsk. ristede mandelflager
2 dl mælk
1 spsk. mel
Tilbehør
Grøn salat
Skær kyllingefileterne i tern og svits dem i olien sammen med løg og karry. Skær hvidkålen i mindre stykker, skræl æblerne og skær dem i tern. Tilsæt hvidkål, æbletern og bouillon og lad retten simre under låg i 15 min. Kog risene i vandet med salt ved svag varme under låg i 12 min., og vend mandelflagerne i. Jævn karrysovsen med melet rørt ud i mælken, smag til med salt og peber og server med grøn salat.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Tortilla med kalkungryde
Boller i selleri
Karrykylling med vilde ris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)