Steaksandwich
Ingredienser til steaksandwich
(2 pers.)
1 kalve ribeye ca. 200 g
Salt og peber
Pesto
30 g basilikumblade
1/3 dl olivenolie
1 spsk. parmesan
1 spsk. pinjekerner
1 fed knust hvidløg
Salt og peber
1 ciabattabrød el. flutes
100 g sprød salat
1 skalotteløg
2 tomater
1 avocado
2-4 skiver cheddar
Fremgangsmåde til steaksandwich
Steg kødet på en meget varm pande 4 min. på hver side og krydr med salt og peber. Blend basilikumbladene med olie, parmesan, pinjekerner og hvidløg til en jævn pesto og smag den til med salt og peber. Lun og flæk brødet, snit salaten og skær tomat, løg og avocado i skiver. Skær kødet i skiver og læg det på underdelen af brødet sammen med cheddar, tomatskiver, løg, avocado og salat. Hæld pestoen over, læg overdelen på og servér staks.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Frikadellepinde med sommerkartofler
Lammekebab med fladbrød
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)