Bålbagt bananasplit
(6 pers.)
6 store, modne bananer
200 g mørk chokolade
2 spsk. gylden sirup
2 spsk. farin eller rørsukker
30 g smør
2 spsk. piskefløde
½ l god vaniljeis
50 g hassennødder hakket meget groft
JEG ELSKER DESSERT
Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her
Læg bananerne på en rist i bålet eller i en stor stegepande og lad dem stege 5-10 min., vend et par gange undervejs. Bland chokolade, sirup, sukker, smør og fløde i en kasserolle og varm op, til det er smeltet. Flæk bananerne og læg en kugle is i hver, hæld varm chokoladesovs over.
Tip: Chokoladesovsen kan hældes på en termoflaske, hvis desserten skal spises ude.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Bålbagte kartofler
med dressing og
salsa
Kyllinge-pølse gryder
Varm ingefær-æble-
drik
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)