Hane med porrer og asparges
(4 pers.)
4 bornholmerhanebryster
50 g smør
1 bouillonterning
Smør
1-2 spsk. hakket persille
3 porrer
5 grønne asparges
Salt og peber
600 g nye, kogte kartofler
Bredbladet persille
Purløg
Brun hanebrysterne af og steg dem på panden i 20-25 min. Fjern hanebrysterne, læg en bouillonterning og en klat smør på panden, kog op ganske kort. Drys med persille, når saucen er kogt lidt ind. Skær porrerne i ringe og aspargesene i mindre stykker. Damp dem møre i lidt vand, smør, salt og peber. Skær hanebrysterne i skiver og server dem med de kogte kartofler, porrer, asparges og saucen. Pynt med persille og purløg.
Server evt. en Aalborg Dild Akvavit til.
Madopskrift: Pernod Ricard Denmark
EN NY KØKKENREVOLUTION
Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Speltbrød med sprød salat
Laks med fennikelsalat
Kyllingesalat med broccoli og sprøde rugbrødschips
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)