Laks med fennikelsalat
(4 pers.)
4-8 skiver røget laks eller ørred
1 fennikel
½ bundt dild
1 usprøjtet citron
Lidt olie
Salt og peber
Tilbehør
Flutes og citron
TIP
Skal der serveres vin til retten - så prøv:
Sauvignon Blanc
Høvl fenniklen på et råkostjern eller med en kartoffelskræller. Vend flagerne med hakket dild og smag til med salt, peber, lidt olie og citronskal og saft. Læg 1-2 skiver laks på hver tallerken og læg en lille bunke fennikelsalat på hver lakseanretning. Server med flutes og citron.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
ER DU TIL MORMORMAD?
Vi er mange, der elsker mormormad. Derfor har vi på Familie Journal udgivet det skønne madmagasin, Mad fra mormors køkken - det kan fås for 49,95 kr., der hvor du normalt køber bladet.
Server eventuelt forretten med...
Roastbeef med peberrodsknas til hovedret
Fersken-puffere til dessert
Se også...
Tærter til hverdag og fest
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)