Myslibarer
(25 stk.)
75 g tørrede abrikoser
50 g hasselnødder
25 g tranebær
200 g havregryn
25 g sesam
75 g smør
100 g sukker
100 g sirup
Hak abrikoser og hasselnødder groft og bland dem med tranebær, havregryn og sesam. Smelt smør, sukker og sirup på en pande ved lav varme. Vend havregrynsblandingen i sukkermassen og bland godt.
Hæld blandingen ud i en ovnfast form på ca. 12 x 20 cm beklædt med bagepapir og pres den sammen.
Bag myslimassen ved 175° i 20 min. og lad den afkøle let.
Skær myslipladen ud i stykker på 2,5 x 5 cm og lad dem blive helt kolde.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
SØDE MUFFINFORME
De søde muffinforme findes i flere farver og kan købes for 19 kr. pr. stk. i Familie Journal Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Hjemmelavet mysli
Müsli-muffins
Bagte vaniljestænger
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)