Wienerpølser med varm kartoffelsalat
(3 pers.)
30 min.
6-9 wienerpølser
750 g aspargeskartofler
1 rødløg
1 dl vand
1 spsk. smør
1 dl eddike
1 tsk. sukker
Salt og peber
1 bdt. purløg
Tilbehør
Sennep og groft rugbrød
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. Kog en gryde med ca. 1½ l vand og 2 spsk. eddike. Tag gryden af varmen, læg pølserne i og lad dem trække ca. 10 min. under låg. Pil kartoflerne og skær dem i skiver på ½ cm. tykkelse.
Skær løget i ringe og kog dem klare i vand, smør og eddike. Tilsæt sukker, salt og peber og vend kartoffelskiverne i over middelstærk varme. Server pølserne sammen med kartoffelsalaten drysset med klippet purløg, sennep og et stykke groft rugbrød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
DAMP DINE RÅVARER
Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen for 249 kr. (link fjernet)
Find en masse klassiske retter her...
Find flere opskrifter her...
Kyllingelår
Biksemad med spejlæg
Pølser i karrykål med æbler
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)