Opskrifter
Lækre wienerpølser med varm kartoffelsalat
Onsdag, 9. november 2011Opdateret 26. februaraf Kristina Marckmann
Nem opskrift på kogte wienerpølser serveret sammen med frisklavet og varm kartoffelsalat - kan nydes året rundt.

30 min
3 personer
Wienerpølser
6-9 wienerpølser
1½ l vand
2 spsk. eddike
Kartoffelsalat
750 g aspargeskartofler
1 dl vand
1 rødløg
1 spsk. smør
1 dl eddike
1 tsk. sukker
Salt og peber
Tilbehør
1 bdt. purløg
Sennep
Groft rugbrød
Fremgangsmåde
- Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min.
- Kog en gryde med ca. 1½ l vand og 2 spsk. eddike.
- Tag gryden af varmen, læg pølserne i og lad dem trække ca. 10 min. under låg.
- Pil kartoflerne og skær dem i skiver på ½ cm. tykkelse.
- Skær løget i ringe og kog dem klare i vand, smør og eddike. Tilsæt sukker, salt og peber og vend kartoffelskiverne i over middelstærk varme.
- Server pølserne sammen med kartoffelsalaten drysset med klippet purløg, sennep og et stykke groft rugbrød.

Hovedretter
Medisterpølse og kartoffelsalat med rygeost

Hovedretter
Wienersnitsel med brasede kartofler