Opskrifter

Wienersnitsel med brasede kartofler

Onsdag, 6. april 2011af Redaktion
Ugens klassiske ret

(4 pers.)
30 min.

1 kg kartofler
3 spsk. olie
2 spsk. smør
Salt og peber
4 skiver kalveinderlår (600 g)
1 sammenpisket æg
1 dl rasp
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 spsk. smør
4 citronskiver
8 ansjosfileter
1 gl. kapers
20 g høvlet peberrod

Skær kartoflerne i skiver og svits dem let i olien. Læg låg på panden og lad dem steg videre i 15 min. Bank kødskiverne let og vend dem i sammenpisket æg og herefter i rasp blandet med salt og peber. Steg snitslerne gyldne i smørret, ca. 4 minutter på hver side. Tag låget af kartoflerne, steg dem sprøde i smørret og smag til med salt og peber. Anret snitslerne, pynt med en citronskive, herpå en ring af ansjosfileter fyldt med kapers og peberrod.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Mørbrad i flødesovs
Karbonader med stuvede rodfrugter
Fyldt svinebryst




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)