Hakkebøf med middelhavssalat
(2 pers.)
20 min.
400 g hakket oksekød
Salt og peber
Lidt olivenolie til panden
1 agurk i stykker
250 g halve babytomater
1 rød peberfrugt i tern
1 lille rødløg i både
1 dl bredbladet persille
2 spsk. frisk citronsaft
1 spsk. kapers
Et nip sukker
2 spsk. olivenolie
100 g feta i tern
Tilbehør
Nye kartofler med smeltet smør
Form bøfferne og steg dem på grillpande ca. 8 min på hver side drysset med salt og peber. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15-20 min., til de er møre. Bland alle grønsagerne i en stor skål og rør kapers med citronsaft og olie, salt, peber og sukker. Hæld det over salaten og vend rundt med feta. Drys med bred persille og server til kartofler vendt i smør og de nystegte bøffer.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Minideller med spinat og sommersalat
Bøf med kartofler og grønne skud
Hakkebøf med majssalsa