Hakkebøf med majssalsa
(2 pers.)
25 min.
2 majskolber
400 g hakket magert oksekød
2 mellemstore tomater
1 lille rødløg, hakket
½ rød chili el. mindre, hakket
1 dl hakket bredbladet persille
1 fed knust hvidløg
Saften af 1 citron
2 spsk. olivenolie
Tilbehør
Bagt kartoffel eller ovnfritter
Kog majsen, til du kan skrabe kornene af kolberne. Form to bøffer og steg dem drysset med salt og peber på oliepenslet grillpande i ca. 6-8 min. på hver side. Hak tomater, løg, chili, hvidløg og persille og bland med citron, olie, salt og peber. Server til bøfferne med bagte el. ovnfrittede kartofler til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Hakket oksekød med thailandsk pift
Hakkebøf med braiserede urter og granatæble
Hakkebøf med krydret kålsalat og kartofler