Grillede peberfrugter med gorgonzolacreme
6 peberfrugter, gule eller orange
Gorgonzola-valnødde-creme
100 g gorgonzola
100 g flødeost naturel
35 g valnøddekerner
1 håndfuld frisk basilikum
Salt
Tilbehør
1 bdt. frisk basilikum
Godt brød
Skær peberfrugterne igennem på langs og fjern kernerne. Læg de halverede peberfrugter på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 200° midt i ovnen i 15 min.
Gorgonzola-valnødde-creme: Rør gorgonzola og flødeost sammen. Hak valnødderne og rør dem i ostecremen. Hak basilikummen groft, rør den i ostecremen og smag til med salt.
Pil skindet af de bagte peberfrugter med en lille urtekniv. Smør et lag ostecreme på halvdelen af peberfrugtstykkerne og læg dem sammen med den anden halvdel af stykkerne, så du får 6 flotte peberfrugtsandwicher. Pynt med basilikumblade og server godt brød til.
Madopskrift: Susanne Engelstoft
Find flere opskrifter her...
Grillede champignoner med pestofyld
Peberfrugter med fiskefyld
Bruchetta med kyllingelever