(2 pers.)
15 min.
½ bdt. forårsløg
½ bdt. grønne asparges
3 dl kogte ris (evt. en rest fra dagen før)
1 spsk. olie
1 spsk. paprika
100 g cherrytomater
100 g sukkerærter
150 g rejer
Salt og peber
Tilbehør
Brød
Rens forårsløgene og skær dem i tynde skiver. Svits risene i olien sammen med paprika i 2 min. Tilsæt forårsløg og asparges i mindre stykker og lad dem svitse med i yderligere 2 min. Halver tomater og sukkerærter, vend dem i sammen med rejerne og varm retten godt igennem. Smag til med salt og peber. Server med et stykke groft brød til.
Madopskrift: Kristina Marckmann
FINE BLONDER
Supersøde beige farvede viskestykker med lille blondekant, der pynter flot i køkkenet. 3 stk. koster 49 kr. og kan købes i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Laks med krydderurtemos
Fisk med courgetter og stedmoderblomster
Hvidløgsmarinerede rejer med pasta og hvidvinssauce
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)