Opskrifter

Mini focaccia

Torsdag, 8. august 2013af Redaktionen
Små, lækre brød til madpakken. Bag en stor portion og kom dem i fryseren

Ingredienser til mini focaccia

(20 stk.)

25 g gær
5 dl vand
½ dl olivenolie
1 tsk. salt
300 g speltmel
450 g hvedemel
10 cherrytomater
Frisk timian
2 fed hvidløg
1 tsk. flagesalt
2 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde til mini focaccia

Rør gæren ud i vandet og tilsæt olie, salt og speltmel. Tilsæt hvedemelet, ælt dejen godt sammen og lad den hæve et lunt sted i 1 time. Del dejen i 20 stk. og tril dem til små flade dejcirkler. Læg dejcirklerne på en plade med bagepapir. Skær tomaterne i kvarter og fordel dem på dejcirklerne sammen med timian og salt. Dryp med olivenolie og bag focacciabrødene ved 200° i 12 min.

Bageopskrift: Kristina Marckmann

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Grovbrød
Krydret tyndbrød

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Er du vild med de populære muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver et overblik over nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.