Opskrifter

Emilies hyldeblomst-is

Mandag, 6. juni 2011af Redaktion
En dejlig sommerdessert

(1 liter)

7½ dl fløde (evt ½ liter piske og 2½ dl sødmælk)
25 g vaniljesukker
6 pasteuriserede æggeblommer
175 g sukker
1½ dl hyldeblomst-koncentrat (se opskrift på saft)

Bring fløde og mælk i kog med vaniljesukker. Pisk æggeblommer og sukker luftigt og rør den varme fløde i. Varm herefter massen op til maks. 80°. Rør undervejs. Lad afkøle i isbad.
Kør på ismaskine til grød eller rør i den under indfrysning, tilsæt hyldeblomst og frys færdig. Server med mynteblade.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

FLOT RETROSTIL

Flot flaske fra Ib Laursen. Perfekt til hjemmelavet saft af fx. rabarber eller hyldeblomst. Klik her og køb den i shoppen for kun 59 kroner (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Friturestegte hyldeblomster myntedressing
Cheesecake med melon og hyldeblomst
Koldskål med hyldeblomst




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)