Krydrede flæskesvær
Opskrift på krydrede flæskesvær
200 g svær
½ l vand
1 spsk. salt
5 peberkorn
1 chili
½ dl olie
Groft salt
Fremgangsmåde til flæskesvær
Skær sværen i strimler og kog vandet op med salt, peberkorn og chili. Kog sværene i vandet i 15 min. Hæld vand og krydderier fra og dup sværene tørre med køkkenrulle. Varm olien godt op på en pande og tilsæt sværene. Steg sværene, til de er gyldne og sprøde, vend dem et par gange undervejs. Lad sværene dryppe af på et stykke køkkenrulle og drys med groft salt.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Flere lækkerier...
Pizzahorn
Syltede valnødder
Sprøde speltchips
VIDEO: Helle Brønnum Carlsen laver sprøde flæskesvær med guacamoledip.