Opskrifter

Blomkålstortellini med tomat

Tirsdag, 15. maj 2012af Redaktion
Ugens supernemme ret

(2 pers.)
20 min.

1 lille blomkålshoved delt i buketter
200 g ostetortellini
30 g smør
2½ spsk. mel
4 dl letmælk
100 g revet ost
300 g småbladet spinat
Salt og peber
200 g små tomater
1 kugle mozzarella (kan udelades)

Tilbehør
Grøn salat og brød

Kog blomkålen 3 min. i en stor gryde i let saltet vand. Tilsæt tortellinierne og kog videre i 4 min. Hæld det hele i et dørslag. Afbag mel og smør og spæd med mælk. Lad sovsen koge igennem i 5 min., tilsæt salt, peber og revet ost. Vend skyllet spinat i sovsen og lad den falde sammen. Fordel blomkål og pasta i et smurt, ovnfast fad, hæld sovsen over. Drys med halve tomater og små skiver mozzarella. Grill retten i ovnen ca. 5 min.
Serveres med sprød, grøn salat og evt. lidt brød.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

EN NY KØKKENREVOLUTION

Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Familiefad
Farserede peberfrugter
Alt i et fad

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)