(4 pers.)
15 min. + 25 min. i ovnen
750 g små kartofler
2 peberfrugter
500 g hakket kalvekød
4 spsk. rasp
1 dl mælk
1 dl feta i små tern
2 fed hakket hvidløg
2 tsk. oregano
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 spsk. smør
½ dl hakket persille
Tilbehør
Tzatziki og brød
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15 min. og lad dem dryppe godt af. Halver pebrene og fjern kernerne. Bland kødet med rasp, mælk, feta, hvidløg, oregano, salt og peber til en jævn fars. Fyld pebrene med farsen og steg dem i ovnen ved 200° i 25 min. Rist kartoflerne i smørret ved middelhøj varme, til de begynder at tage farve, tilsæt persillen og server med tzatziki og brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
EN NY KØKKENREVOLUTION
Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Peberfrugter med fiskefyld
Grillede peberfrugter med gorgonzolacreme
Hakkebøf med sennepsstuvede rodfrugter
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)