Pærer med tyttebær
1 kg pærer
500 g tyttebær
200 g tranebær
1 l vand
300 g sukker
1 usprøjtet citron
1 vaniljestang
Skræl pærerne, halver dem og fjern kernehuset. Skyl bærrene og kog dem op med vand og sukker. Skær den gule skræl af citronen med en kartoffelskræller og flæk vaniljestangen. Kom pærer, citronskal og vaniljestangen ned til bærrene og lad det småkoge 15 min. under låg.
Kom pærer og bær på skoldede glas, hæld lagen over og stil dem på køl. Server pærerne kolde med en god vaniljeis eller letpisket flødeskum.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Springform i silikone
Springformen er den perfekte kombination af platin silikone og ceramic. Slipper let, er 100 % tæt og bestandig overfor skrammer.
Formen koster 269 kr. og kan købes her... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Blommetrifli
Gratinerede hindbær
Vaniljetoppe med rødvinspærer
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)