Fyldte kyllingebryststykker med skinke
(8 pers.)
3 æbler, skrællede og udkernede
5 kviste citrontimian
12 skiver parmaskinke
6 kyllingebryststykker
Dressing
100 g mayonnaise
100 g tyk youghurt
1 tsk. dijonsennep
1 fed knust hvidløg
1 tsk. balsamicoglace (købes færdig)
Tilbehør
Salatblanding
Damp æblerne i lidt vand i 2 min. Bland med bladene fra citrontimian. Gem lagen. Snit på langs af kyllingefileterne og læg æble med timian i midten. Bind om med to stykker skinke, så det holdes fast. Læg i et smurt ildfast fad og steg i ovnen i 15 min. ved 180°. Rør imens yoghurtdressingen sammen og hæld lagen fra æblerne ved. Skær i diagonale stykker og pak i alufolie til at tage med. Server med salat og dressing.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Pølseruller med salvie, se billede nederst til venstre
Asparges, æg og bønner med aïoli, se billede øverst til venstre
Hjemmelavet kyllingesalat