Opskrifter

Asparges, æg og bønner i aïoli

Mandag, 4. maj 2009af Redaktion
Nem ret med æg og asparges

(8 pers.)

200 g grønne bønner
2 bdt. grønne asparges
250 g god gammeldags mayonnaise
2 citroner
1 fed hvidløg
8 hårdkogte æg


Trim asparges og bønner og kog begge dele i saltet vand, bønnerne skal i først og koge 6 min., asparges kun 3-4 min. Drænes og hældes i koldt vand, så kogningen standses. Duppes tørre og pakkes i pergamentpapir. Kog æggene. Rør mayonnaise med fintrevet hvidløg og citronsaft og smag til. Kom det i et glas og husk at pakke noget god flaget havsalt i en lille pakke. Dyp grønsager og æg i aïolien og spis brød til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv også...
Pølseruller med salvie
Fyldte kylligebryststykker med skinke
Vagtelæg med rejefyld
Kalkunrullepølse