Quesadillaer med spinat og kartofler
(4 pers.)
200 g frisk mozzarella
100 g babyspinat
1 snackpeber
1 bagekartoffel
4 tortilla
1 spsk. tørret oregano
1 tsk. salt
Peber
Olie til pensling
Skær mozzarellaen i tynde skiver og skyl spinaten. Skær snackpeberen i tynde strimler og kartoflen i papirtynde skiver. Fordel mozzarella, spinat, snackpeber og kartoffel på den ene halvdel af hver tortilla og fold den anden halvdel over. Pensl tortillaerne med olie og grill dem 4-5 min. på hver side med god afstand til kullene, til de er gyldne. Skær dem i små trekanter og server dem som en lille appetizer eller som tilbehør til hovedretten.
Tip: Du kan sagtens bruge en rest kogte kartofler i lidt tykkere skiver.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Sprøde kyllinge- og spinatpakker
Pølser i pesto
Kyllingehorn
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)