Tundeller i tomatsovs
Ingredienser til tundeller i tomatsovs
1 skive daggammelt brød
1 dl mælk
1 dåse tun i olie
4 kviste bredbladet Persille
1 spsk. parmesanost
½ spsk. citronskal
2 kviste oregano
1 æg
Sovs
250 g små tomater
1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
1 spsk. rosiner
Evt. lidt chiliflager
Salt og peber
1 spsk. pinjekerner
2 kviste persille
1 nip sukker
Fremgangsmåde tundeller i tomatsovs
Udblød brødet uden skorpe i mælken. Pil bladene af persillen og oregano og hak dem fint. Rør tun, brød, krydderurter, 1 spsk. friskrevet citronskal, ost og æg sammen og smag til med salt og peber. Form farsen til små frikadeller og steg dem i ovnen ved 200º i ca. 15 min. Skyl tomaterne og steg dem i olivenolie, kom hakket hvidløg ved, inden væden trænger for meget ud. Tilsæt rosiner og pinjekerner, og når det bliver mere fugtigt, persille, salt, peber, chili og sukker.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Fillopakker med kødsovs
Skindstegt kulmule med broccolisalat
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)