Skindstegt kulmule med broccolisalat
Ingredienser til skindstegt kulmule med broccolisalat
(2 pers.)
400 g kulmulefilét med skind
Salt
1½ dl mørke linser (beluga eller le pui)
1 skalotteløg
1 spsk. æbleeddike
1 spsk. olivenolie
Revet skal af ½ usprøjtet citron
1 tsk. flydende honning
Salt og peber
3 små æbler
20 g smør
250 g broccoli med stilk
Fremgangsmåde til skindstegt kulmule med broccolisalat
Drys fisken på kødsiden med salt og lad den trække 20 min. Kog linserne i saltet vand i 20 min, eller til de er møre. Pil skalotteløget og skær det i tynde skiver. Rør en dressing af eddike, olie, citronskal, honning, salt og peber.
Udkern æblerne og skær dem i små både. Læg dem straks i dressingen sammen med løget. Kom også linserne i dressingen.
Skær broccolistilkene i tynde skiver og del toppen i små buketter. Damp begge dele i en gryde med 2 dl vand og lidt salt i 1-2 min., til de lige er blevet mere bløde end rå. Vend dem i dressingen.
Skær fisken i to ensartede stykker og steg dem 7 min. på skindsiden, til de er sprøde, og så 1 min. på kødsiden. Servér med salaten.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Nem fiskechowder
Nøddepanerede rødspætter med rejesovs
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)
Masser af gode