(1 pers.)
I dåse tun i vand
2 dl sushi-ris
Sushi Nori-tang
1 avocado
Frisk chili
2 æg
2 spsk. mælk
Æg og mælk laves til røræg på panden. Sushi-ris koges som anvist på pakken. Glyngøre tun, avokado, frisk chili og fint hakket røræg rulles til maki-ruller i sushi-tangen.
Server med syltet ingefær, wasabi og soya.
Madopskrift: Glyngøre
EN NY KØKKENREVOLUTION
Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her (link fjernet)
Du kan læse mere om Glyngøres produkter her
Find flere opskrifter her...
Roulade af røget hellefisk med laksemousse
Sushi - nu også til de mindste
Gravet laksetatar
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)