Gravet laksetatar
(4 pers.)
300 g gravet laks eller halvt gravet og halvt røget laks
1 pasteuriseret æggeblomme
½ spsk. dijonsennep
1 spsk. citronsaft
1 dl rapsolie
Salt og peber
2 cornichoner
2 spsk. kapers
2 spsk. snittet dild
2 spsk. snittet purløg
Tilbehør
Ristet brød eller salatblade, dild og citronsaft
Hak laksen med en kniv. Pisk æggeblomme, et nip salt og citronsaft sammen. Pisk olien i lidt ad gangen og smag til med salt og peber. Hak cornichonerne, rør dem i mayonnaisen sammen med sennep, kapers, dild, purløg og laks. Anret tataren portionsvis på ristet brød eller i en skål med salatblade. Server med citron og dild.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Byd på lækker laks...
Krydderbagte lakse-
sommerfugle
Laksesuppe med
chili og ingefær
Fersk, lun laks med
æble-peberrodsvin-
aigrette
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)