Opskrifter
Mysli med frugt
Lørdag, 15. september 2012af Redaktion
Server en god yoghurt med mysli og frugt til brunch
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/mad/smat-men-godt/2012/09/38-mysli-med-frugt-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(6 pers.)
Mysli med yoghurt og frugt
75 g grovvalsede havregryn
20 g solsikkekerner
75 g mandler og nødder efter smag
20 g smør
50 g honning
25 g tørrede tranebær
3 dl tyk yoghurt
150 g blåbær
1 æble
2 blommer
Mysli til overs? Prøv disse mysli-scones
Sådan laver du mysli til din yoghurt med frugt
Kom gryn, nødder og solsikkekerner i en ovnfast skål, bland dem med smør og honning og rist dem i ovnen ved 220° i 15 min. og afkøl. Skær blommerne i tern. Skræl æblet og fjern kernehuset. Bland blåbær, æbletern og blommer. Læg myslien lagvis med yoghurt og frugten.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Lav en lækker brunch med nogle af de lækre opskrifter i galleriet nedenfor...