Scones med mysli og tranebær
Ingredienser til scones med mysli og tranebær
(6-8 stk.)
240 g hvedemel
1 spsk. rørsukker
½ tsk. salt
2 tsk. bagepulver
50 g smør
1 dl mysli
½ dl tørrede tranebær
1½ dl mælk
Fremgangsmåde til scones
Bland mel, rørsukker, salt og bagepulver. Skær smørret i små tern og smuldr dem i melblandingen. Kom mysli og tranebær i. Rør mælken i og saml hurtigt dejen. Del dejen i 6 eller 8 dele og kom dem i store muffinsforme. Bag dem midt i ovnen ved 250º i ca. 10 min.
Tip: Scones smager bedst nybagte og gerne med lidt smør eller ost.
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.Se vores muffins her
Find flere opskrifter her...
Mormors muffins
Birkesgifler
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook. Se mere her
Er du vild med de populære muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver et overblik over nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.