(2 pers.)
2 sylteglas (ca. 3 dl)
1 dl mayonnaise (ægte købes ofte i poser i supermarkederne)
½ fed hvidløg
1 spsk. tyk yoghurt
Lidt citronsaft
Salt og peber
1 tyk skiver maltrugbrød
4 radiser
4 små gulerødder
4 asparges (hvis de stadig kan fås)
Rør mayonnaisen med hvidløg, yoghurt, citronsaft, salt og peber. Kom den i de to sylteglas i bunden. Smuldr rugbrødet og rist i ovnen. Drys det koldt over mayonnaisen, så det ligner jord. Skræl og skyl grønsagerne og stil dem ned i mayonnaisecremen, som stod de nede i jorden. Luk glassene og stil dem plant i en køletaske.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Lav som picnicmiddag med...
Salat med rejer
Picnic pie med tilbehør
Jordbær i glas med creme
Se også artiklen "Ønskemad: Picnic i det grønne"...
Få flere lækre ideér til madkurven her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)