Kylling med fennikel og gulerod
(2 pers.)
30 min.
2 kyllingebryst-filetstykker
4 kviste timian
½ appelsin
1 spsk. olivenolie
2 spsk. balsamicoeddike
2 spsk. vand
2 spsk. sukker
3 gulerødder
1-2 knolde fennikel
1 hjertesalathoved
Salt og peber
Tilbehør
Groft brød
Læg kyllingestykkerne i et ovnfast fad og dæk med timian, appelsinsaft og skal, vand, sukker og balsamico. Stil i ovnen ved 220° i 12-15 min., til kyllingen er klar. Høvl gulerødderne med kartoffelskræller og snit fennikel meget fint. 2 min. før det er færdigt, vendes fennikel med i lagen ved kyllingen. Anret på tallerkner med salat som bund, kylling i mindre stykker og en blanding af sprøde gulerødder og braiserede fennikelstrimler. Giv brød til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Mere med kylling...
Kyllingeburger med chilimayonnaise
Kyllingerispilav
Stegt kylling med kartoffelkokotter