Opskrifter
Chokolademarengs
Mandag, 18. august 2008af Redaktion
(8 stk.)100 g chokolade3 store æggehvider175 g sukkerEt nip saltKakaopulver til drysFyld:2 dl piskefløde100 g hakket chokoladeLidt vaniljekornSmelt
(8 stk.)
100 g chokolade
3 store æggehvider
175 g sukker
Et nip salt
Kakaopulver til drys
Fyld:
2 dl piskefløde
100 g hakket chokolade
Lidt vaniljekorn
Smelt chokolade over vandbad og afkøl. Pisk æggehvider stive og seje med sukker og lidt salt. Fold chokoladen i uden at den helt bliver jævnt fordelt, men snarere danner striber. Sæt i store toppe på bagepapir og bag ved 120° i 2 timer. Læg dem sammen to og to med flødeskum vendt med vanilje og hakket chokolade, og sigt kakao over.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen