(4 pers.)
300-400 g friskhakket oksesmåkød
½ tsk. salt
Peber
1 pasteuriseret æggeblomme
1 spsk. olivenolie
1 løg i meget tynde skiver
Evt. ½ fennikel i meget tynde skiver
8-10 kapersbær
Tilbehør
4 skiver rugbrød
Salat
Bland kødet med salt, peber, æggeblomme og olie, kapers, salt og peber. Læg kødet på 4 tallerkner og hak det let sammen. Kværn peber over. Pynt med løg, fennikel og kapersbær. Skær rugbrødet i snitter og rist dem på pande i smør. Server portionsvis med en skål salat.
TIP: Når tynde løg- og fennikelskiver lægges i iskoldt vand et par timer, krøller skiverne og ser dekorative ud på maden.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere retter her...
Peberfrugter med fiskefyld
Avocadomos med rejer
Røget laksetatar med brødkurve