(1 pers.)
20 min.
1 skive sandwichbrød el. landbrød
100 g magert oksekød
¼ hakket løg
1 tsk. kapers
15 g smør
1 æggeblomme
1 løgring
Friskhøvlet peberrod
2-3 syltede rødbedeskiver
Salt og peber
TIP
For at sikre, at æggeblommen er så god som muligt, skal du overholde kølekæden fra ægget er lagt, til du putter det i munden. Altså ikke noget med at lade ægget eller bøffen stå fremme, men hold ægget koldt hele tiden, så formerer evt. bakterier sig ikke.
Rist brødet. Ælt kødet med løg og kapers, form til en flad bøf og og drys med salt og peber. Læg bøffen på toasten og mas den let ned i brødet. Steg på kødsiden i smør i 4 min. og på brødsiden i 2 min. Stil den evt. i ovnen, hvis du vil sikre dig, at bøffen bliver mere stegt. Server med en rå løgring, en æggeblomme, høvlet peberrod og hakket, syltet rødbede.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Hakkebøf med ovnstegte franske grønsager
Hakkebøf med "knust" kartoffelsalat
Hakkebøf med svampe