Spidskålspasta med fennikel og courgetter
(2 pers.)
25 min.
400 g spidskål (ca. ½ hoved)
1 løg, hakket
1-2 tsk. olivenolie
1 fennikel med top
1 courgette
75 g røget laks i strimler
Saft og lidt skal af ½ ubehandlet citron
Salt og peber
Tilbehør
Groft brød
Snit kålen fint og giv den et minuts opkog i saltet vand. Lad den dryppe af. Snit fennikel på den høje led så du får hele skiver og gem toppen som pynt. Snit courgetten i mindre tern og steg både løg, fennikel og courgette i olie til det har taget farve. Kom salt, peber og citron ved.
Vend med spidskål og laks og server med fennikeltoppe og groft brød.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv flere gode retter...
Hokkaidosuppe
Røget hellefisk og spinatgazpacho
Rissalat med rosenkål, bacon og nødder